Spinning

Waarom Spinning® bij het MFC Engelbert?

MFC Engelbert is een officieel Spinning®-centrum, hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit lessen, gegeven door gecertificeerde instructeurs, op officiële Spinning®-fietsen. Dit herken je steeds aan het Spinning® logo dat in de zaal aanwezig is.

Gecertificeerde Spinning®-instructeurs zijn verplicht zich op regelmatige basis bij te scholen anders verliezen ze hun certificering. De lessen worden gegeven volgens de Spinning®-richtlijnen van Mad Dogg Athletics Inc., licentiehouder van het Spinning®-concept.

We hanteren als officieel Spinning®-centrum dezelfde filosofie en oefeningen als alle andere officiële Spinning®-centra waar dan ook ter wereld. De lessen worden gegeven in de zogenaamde Energy Zones. Deze zones zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. De zones waar wij les in geven zijn de Endurance Zone (uithoudingsvermogen), Strenght (kracht), Interval en Raceday. De lessen zijn toegankelijk voor ieder niveau en leeftijdsgroep. De instructeurs zijn getraind om lessen te maken en te geven voor alle niveaus en leeftijden.

Bij minimaal 5 deelnemers (zie het online rooster. wordt op 4 verschillende dagen in de week Spinning® aangeboden in het MFC.

 

Lesrooster

Via een digitaal rooster heeft iedere deelnemer inzicht in ruimte in het rooster en kan zich op deze manier aan- of afmelden.
Het lesrooster ziet er als volgt uit :

Zondag  10.30 - 11.30 uur
Maandag  19.00 - 20.00 uur
Woensdag  18.45 - 19.45 uur 
Vrijdag  19.00 - 20.00 uurTarieven
Een kwartaalkaart voor 1 Spinning®-les (1 uur) per week kost € 50,00 en een kwartaalkaart voor 2 maal per week kost € 90,00. De kwartaalkaart kan binnen een huishouden gedeeld worden.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de beheerder, Aries Sibma (betaling contant of via PIN).
 

Opgave
Heb je interesse?  Dan kun je je hier aanmelden voor een gratis proefles

Je kunt natuurlijk ook langskomen. In het MFC kun je je bij de beheerder ook aanmelden.

Spinningcontactformulier

Contact

 

Spin ®, Spinner ® and Spinning ® are registered trademarks of Mad Dogg Athletics, Inc