nieuws

Het MFC en het Spinning®team hebben - binnen de richtlijnen van het RIVM - een protocol opgesteld waarmee Spinning® in de zaal weer mogelijk is. We gaan per 1 juli meteen over op het zomerrooster waarbij we voorlopig 2 lessen per week aanbieden tot half augustus. De lessen zijn op inschrijving. Alle Spinning ® deelnemers zijn hierover ingelicht.

 

Meer weten? Neem contact op met het Spinning®team via onderstaande contactformulier:

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam: type hieronder 'spinning' zonder de quotes:

 

Spin ®, Spinner ® and Spinning ® are registered trademarks of Mad Dogg Athletics, Inc

Ingaande 17 augustus vervalt het zomerrooster en gaat het normale rooster weer in werking.

In overleg met het MFC is besloten dat voor wie dat wil de kleed- en doucheruimtes weer beschikbaar zijn. Houd er wel rekening mee dat ook daar 1,5 meter afstand gehouden wordt. We zullen net als tijdens het zomerrooster de grote deur openen zodat je ook daar naar binnen kunt komen. Voor de groep van maandag 2e uur het verzoek om pas de zaal in te gaan nadat de eerste groep er uit is. We doen ons best om tijdig met de les klaar te zijn.

De fietsen moeten weer telkens uit en in het hok worden geplaatst. Kom op tijd en geef elkaar de ruimte om dit te doen. Zet de fietsen op 2 meter afstand en in 2 rijen. Het MFC zorgt voor voldoende schoonmaakmiddelen.

Wil je graag een vaste plek op een Spinning® uur of juist van de lijst af: geef dat dan door. Mocht een uur vol zijn (we kunnen 19 deelnemers kwijt) dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

Meer weten? Neem contact op met het Spinning®team via onderstaande contactformulier:

Email:
Onderwerp:
Bericht:
Anti-spam: type hieronder 'spinning' zonder de quotes:

 

Spin ®, Spinner ® and Spinning ® are registered trademarks of Mad Dogg Athletics, Inc

Alle sport- en verenigingsactiviteiten in het MFC zijn in verband met het coronavirus (Covid19) met onmiddellijke ingang stilgelegd.

Kinderopvang en BSO van KidsFirst en SKSG zijn nog open.

Zo snel het weer verantwoord is zullen we de activiteiten weer door laten gaan. We zullen dit via de website communiceren.

Op woensdag 5 februari begint een starterscursus bridge in het MFC. De cursus is op 12 middagen van 14.00 - 16.30 uur. Voor meer informatie: bekijk de Meernieuws van januari 2020 of stuur een bericht via de website >>

 

De Belangenvereniging MEER-dorpen heeft het initiatief genomen om met alle bewoners de dorpsvisie te vernieuwen. De MEER-dorpen zijn onderdeel van grote veranderingen en ontwikkelingen. Daarom is het de vraag: wat willen wij als MEER-dorpers zelf?

Er zijn 2 startavonden:

inwoners van wanneer aanvang locatie
Engelbert en Roodehaan dinsdag 28 januari 20.00 uur MFC Engelbert
Middelbert en Euvelgunne woensdag 29 januari 20.00 uur kerk in Middelbert

 

We hopen jullie te zien bij een van de bijeenkomsten en dat jullie zin hebben om mee te doen!