nieuws

Op donderdagavond 7 december wordt de jaarlijkse ALV gehouden van IJsverening Eensgezindheid in Engelbert. Vanzelfsprekend zijn alle leden van harte welkom. De agenda voor deze avond zal tegen die tijd op onze website www.ijsvereniging-engelbert.nl verschijnen.

Locatie: MFC Engelbert.
Tijd: 7 december 20.00  uur.
De koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet, Het Bestuur.      

Vanaf september/oktober gaan maar liefst drie verschillende cursussen tekenen / schilderen van start in het Multifunctioneel Centrum (MFC) Engelbert!

1. De kennismakingscursus TEKENEN/SCHILDEREN
Start: vrijdagmiddag 29 september
Voor wie is de cursus bedoeld?
Voor wie nog niet eerder getekend of geschilderd heeft en wie het graag wil leren, is dit een prima opstapcursus. Het is ook goed mogelijk dat het lang geleden is dat je getekend of geschilderd hebt. Als je niet meer weet wat de basistechnieken zijn en waar je op kunt letten bij het maken van een schilderij, dan is dit de meest geschikte cursus.

Voor meer informatie over de kennismakingscursus klik hier >>


2. De vervolgcursus TEKENEN/SCHILDEREN
Start: vrijdagochtend 15 september
Voor wie is de cursus bedoeld?
Als je de kennismakingscursus gevolgd hebt of als je al vaker getekend of geschilderd hebt en graag wil blijven leren, dan is dit een goede voortzetting of hervatting.

Voor meer informatie over de vervolgcursus klik hier >>

3. Workshop 'Schilderen voor boven de bank'
Start: vrijdagavond 6 oktober
Voor wie is de cursus bedoeld?
Soms kom je prachtige kunstwerken tegen, maar ja, het is te duur (€€€€€) te groot, te klein en vooral de KLEUR staat je niet aan. Die past nu net niet bij je interieur.

Voor meer informatie over deze workshop klik hier >>

 

 

Met ingang van 4 september 2017

Met het einde van de schoolvakanties schakelt Spinning ® weer over op het normale rooster. U kunt weer Spinnen ® op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Voor meer informatie: kijk hier >>

Waar : Sint Maartenskerk te Middelbert
Wanneer : 28 april
Aanvang : 20.00 uur
   

Tussen de Groninger ringweg en de bedrijven op industrieterrein Euvelgunne houdt boer Thies Dijkhuis nog elf koeien op zijn kleine stukje land. Hij besloot om samen met zijn broer Teun de strijd aan te gaan met de oprukkende stad. Dijkhuis boert, ondanks zijn verslechterende gezondheid, stug door met hulp van zijn broer. De laatste boer van Euvelgunne is een sober portret van een boer die tegen de verdrukking van de stad in heeft voortgezet wat hij als zijn familieplicht zag. Voorafgaande aan de film wordt een lezing gehouden over de Hunzezone in het Euvelgunne gebied.

27 april vanaf 14.00 uur

Een middag / avondprogramma vol spektakel en sensatie voor jong en oud!

Aloude tradities herleven bij het MFC: dus, wil je van je oude spullen af, een taart bakken of rodeo rijden op een pony, bereid je dan alvast voor.

Het programma is nog volop in ontwikkeling maar dat het een waar spektakel wordt staat nu al vast.

Binnenkort meer nieuws in je brievenbus.